torsdag 4 juni 2009

when we were winning

kom just hem från en studentmottagning, jag säger bara fyfan. först har man gått i skola i tolv år och sen när man äntligen, efter många wars and battles, ska få sluta - ja då regnar det. hela dagen regnar det medan men springar rakt ut i lågkonjan. som sagt, fyfan.

men jess höll skenet uppe ändå, hon verkade glad och hade trevliga kusiner som jag och syster pratade med en stund. tror till och med att en av dom bjöd in sig på min systers födelsedagsfest som går av stapeln i helgen, rättframt och ogenerat sådär. that's how we do it här ute på landet.

såg en helt fantastisk sak idag, fotade också men har inte lyckats få över bilderna till datorn ännu. anyway, åhléns har nämligen börjat använda skyltdockor som ser ut som normala människor, dvs med normalcelluitiga lår, normalbuktande magar och normalslappa armar. helt fantastiskt, att det skulle dröja ända nästan 10 år in på vårt andra årtusende innan detta hände. en applåd för åhléns dock som äntligen sätter ner foten i vikthetsdebatten, visar att "titta här, kläderna ÄR faktiskt snygga även på provdockan med några kärlekskilon på sig".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar